Blogwalking Community

|













Introducing Blogwalking Community,
Blogwalking Community is Open Community for all blogwalker all over the world.
Our Vision is make friends all over the world
Our Mission is make facebook blogwalking community

How to Join Blogwalking Community?
Become our fans here

















Is
Blogwalking Community free?
Yes, it's free and open for all (public), no matter black or white, no matter with any religion and country.

How many blogger join Blogwalking Community?
Hey, it's still new launch ,but I hope someday , it will be a biggest blogwalking community ever on facebook ^_^


8 comments:

Richarie said...

wow...thanks for sharing..i will check it out and gonna join it thanks for your info

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah siip mas Rachmat kalo ada seperti ini semakin membantu page rank ga ya? he..he..thnxs n good luck ya,,oh iya udah saya pasang lama sekali links mas Racmat,kalo sedia pasang links saya ya mas...di chek di blog saya dah ada kok,tinggal mas aja semoga sedia thnxs sekali lagi

×÷·´¯`·.·•[ peace ]•·.·´¯`·÷× said...

Wahhh mantab bozz ada komunitas blogwalking juga ya......hiks hiks isa tergusur nih forum komunitas indo15 wkwkwkwk

BMI said...

Boleh gabung ngga ya.....

Richarie said...

hi pren :) thanks udah add link gue. gue juga udah add link elo di http://www.richarie.info/2009/12/my-friendlist.html

untuk "shortcut" silakan check di my primari blog di button FRIENDS http://www.chibifest.com

yup biar link nya gak bentrok. mohon jgn merubah alamat url saya. thank you pren :)

kelirirenk said...

Telat ya kasi komeng,
Langsung tancap gas ke tekepe,
semoga dapat manfaat gabung di Blogwalking Community

application4you said...

selamat malam kawan,tukaran link dan follow balik ya

be a positive thinker!!! said...

bagus juga tuh infonya... :D
visit to my blog :
http://yusri-outsider.blogspot.com

Post a Comment

leave comment here, thanks for visiting
[Friends Link] [Facebook] [Twitter]